Priser

Uanset hvor stor eller lille opgaven er, kan jeg hjælpe dig med indretning. Men for at gøre det lettere for dig at vide, hvad du får, og hvad der er indeholdt i prisen, har jeg sammensat tre forskellige indretningspakker, du kan vælge imellem, afhængigt af dit behov:

Indretnings­pakke I

2 timers konsultation hjemme hos dig.

Jeg kommer hjem til dig, hvor vi sammen gennemgår de steder i boliger, som du ikke synes fungerer optimalt. Jeg kommer med mine ideer til forbedringer baseret på dine/din families behov, rummenes funktioner, møblering, farver, belysning, placering af billeder og pynt. Om nødvendigt kan vi også flytte rundt på enkelte møbler. Når jeg tager afsted, har du således en køreplan for, hvordan du kommer i mål med din boligindretning.

(*Prisen omfatter kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg).

Indretnings­pakke 2

Indretningsforslag af 1-2 rum inkl. tegning 

Jeg kommer hjem til dig, hvor vi sammen gennemgår det eller de rum i boligen, som du gerne vil have nyindrettet. Efter besøget udarbejder jeg et indretningsforslag med målfast tegning af rummet samt forslag til materialevalg. Ved behov for nyanskaffelser laver jeg også en plan for indkøb af disse. Herefter mødes vi igen, hvor jeg præsenterer mit forslag. Pakken kan udvides med flere rum efter behov.

(*Prisen omfatter kørsel i en radius af 30 km fra Aalborg).

Indretnings­pakke 3

Totalløsning – pakke 1 + 2 samt indkøb og indretning

Hvis du har brug for en totalløsning, hvor du både får alt fra pakke 1 og 2, og hvor jeg sørger for, at planerne bliver ført ud i livet, så kan det lade sig gøre med indretningspakke 3. Her sørger jeg – ud over det, der er beskrevet under pakke 1 og 2 – desuden for eventuelle indkøb, opstilling af møbler, ophængning af billeder, styling med tekstiler, pyntegenstande osv.

Med andre ord: Jeg sørger for alt fra tegning af skitse til færdigt resultat.

Passer dit behov for indretningshjælp ikke ind i en af de tre skitserede pakker, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig. Send mig gerne en mail, så kan jeg hurtigt give dig en pris på din opgave.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

*Bor du længere væk end 30 km fra Aalborg, lægges der kørselstillæg på 5 kr. pr. kørt kilometer oven i prisen.